Primeur: in België kan nu iedereen leren vliegen met een F-16

Primeur: in België kan nu iedereen leren vliegen met een F-16

Brussels Flight Simulators lanceert levensechte F-16 en F-18-simulatoren

Brussels Flight Simulators, waar je je kunt laten onderdompelen in de wondere wereld van de piloten en de luchtvaart, en waar je al een tijdje kunt leren vliegen met een Boeing 737 en een Cessna 172, lanceert vandaag levensechte F-16 en F-18-simulatoren. Brussel is vandaag de enige plek in België waar je de Tom Cruise in jou helemaal kunt botvieren. De simulatoren zijn levensecht en bootsen alle omstandigheden van een vlucht na: de cockpit, de bewegingen van het jachtvliegtuig, maar ook de omgeving zoals de luchthaven, het weer en de landingsbaan. En als je zin hebt in een spelletje Top Gun: kan allemaal. Je kunt elkaar bekampen in luchtgevechten of samen met je vriend of collega vijandige gevechtsvliegtuigen uit de lucht knallen. De simulatoren zijn voor iedereen toegankelijk.

Story image

Avontuurlijk uitje met de vrienden

Gedaan met het eindeloos zoeken naar een originele activiteit met vrienden of familie. Vanaf vandaag kan je je in Brussel laten onderdompelen in de wondere wereld van de gevechtsvliegtuigen. Je kon er al langer leren vliegen met een Boeing 737, en vandaag breidt zaakvoerder Pierre Van Walleghem zijn aanbod uit met unieke F-16 en F-18-simulatoren. Die vind je nergens anders in België. 

De simulatoren zijn zo levensecht, dat je het gevoel krijgt dat je Tom Cruise-gewijs de baas bent in het luchtruim. Je kunt er perfect alleen van genieten, of zelfs een collega of vriend meenemen. Er zijn namelijk twee simulatoren waarmee je tegen elkaar een luchtgevecht kunt aangaan. Of je kunt samen de vijand bekampen in een online netwerk. 

Een avontuurlijke en originele activiteit waarvoor je niet in de kou moet gaan staan of in de modder moet gaan ploeteren. Ideaal voor de koude winterdagen!

Story image

Liever een lijnvlucht met passagiers?

De Boeing 737-simulator is eveneens state-of-the art. Hier kan je terecht met een groep vrienden of collega’s. Je leert er vliegen met een van ‘s werelds bekendste vliegtuigen, de Boeing 737. Na een korte briefing door zaakvoerder Pierre, start je de motoren, probeer je op te stijgen en vlieg je recht naar je bestemming. Nou ja, recht. De simulator is zo echt dat het niet eenvoudig is om alleen of samen met je passagiers veilig op de bestemming aan te komen. Dat maakt het net zo leuk: het is een uitdaging om het vliegtuig veilig in de lucht te houden en te laten landen. De stappen die je moet ondernemen zijn dezelfde als die in een échte Boeing en de cockpit ziet er exact hetzelfde uit. Ook de omgeving, zoals de luchthaven, de weersomstandigheden en de landingsbaan zien er ongelooflijk realistisch uit. Om nog maar te zwijgen van de turbulentie en de schokken die het vliegtuig maakt tijdens de vlucht.

Ideale kerstcadeau voor je man of partner

Ook voor onder de kerstboom biedt Brussels Flight Simulators soelaas: eindelijk een origineel kerstcadeau voor je partner. Vliegen met een Boeing 737 of met een F-16, elke man droomt ervan. Het is origineel, en een leuke activiteit die je samen met de kinderen kunt doen. 

Unieke teambuilding

Het einde en het begin van het jaar zijn dé periodes bij uitstek voor teambuildingactiviteiten. Weeral naar de Ardennen? Die boswandelingen in de sneeuw of altijd maar weer dat paintballen ook zo beu? Dan is er nu eindelijk iets anders! Je kunt met je hele team terecht bij Brussels Flight Simulators, voor een originele, op maat gemaakte teambuilding. Je kunt er (elkaar) leren vliegen, elkaar bekampen, in team of alleen. Er zijn ruimtes voorzien om te vergaderen en zaakvoerder Pierre kan zorgen voor heerlijke catering.

Praktisch 

F-16 en F-18

Boeken via https://brusselsflightsimulators.com/nl/product/fighters.

Vanaf 69,9 €

De Boeing 737

Boeken via https://brusselsflightsimulators.com/nl/product/boeing

Vanaf 99 €

Cadeaus

https://brusselsflightsimulators.com/nl/gifts

Voor meer informatie

Of voor journalisten die zelf eens willen vliegen: dat kan (uiteraard) gratis. Graag een seintje aan: 

Bram Smets
+32 478 61 95 21
bram@brumsmith.com

Over Brussels Flight Simulators